نحوه فریز کردن سبزی سرخ شده | نگهداری سبزی سرخ کرده در فریزر
اگرچه بهترین روش مصرف سبزیجات استفاده از سبزیجات تازه است، اما افراد شاغل همیشه نمی توانند سبزی های تازه را مخصوصاً برای غذاهایی مانند قورمه سبزی و کوکو سبزی تهیه، چرخ کرده و سرخ کنند و به همین دلیل خانواده ها تمایل به استفاده از سبزیجات تازه دارند. . آن را به مقدار زیاد می خرند، سرخ می کنند و در فریزر نگه می دارند. از آنجایی که کیفیت منجمد کردن سبزیجات سرخ شده به شدت بر طعم و مزه غذاهای سبزی مانند قورمه سبزی تاثیر می گذارد، با بهترین روش نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر همراه شما هستیم.
نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر
- سبزی مورد نیاز خود را آماده کرده، آن را تمیز کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت در محلول آب نمک خیس بخورد و سپس سبزی را سه بار آبکشی کنید.
- سبزی را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید تا خشک شود.
- سبزی را با چاقوی تیز خرد کنید تا سبزی له نشود و بافت آن خراب نشود.
- سبزی را روی حرارت ملایم قرار دهید اما بهتر است روغن داخل تابه نریزید. گرما باعث آبیاری و بخار پز شدن سبزی می شود. صبر کنید تا آب سبزیجات کاملا تبخیر شود.
- اگر می خواهید روغن اضافه کنید، پس از تبخیر آب سبزیجات، کمی روغن نباتی (قرمز یک قاشق) اضافه کنید و سبزی را سرخ کنید.
- حرارت را خاموش کنید و بگذارید سبزی کاملا خنک شود.
- به میزان لازم برای هر وعده سبزیجات را در کیسه فریزر به شکل صاف و برش خورده یا یک ظرف پلاستیکی در قسمت مخصوص فریزر قرار دهید و در فریزر قرار دهید.
- مراقب باشید تا جایی که ممکن است هوا از بسته سبزیجات خارج شود.
- روی ظرف یا کیسه فریزر برچسب تاریخ بزنید و در فریزر نگهداری کنید.
توجه: برای سبزیجاتی مانند سبزیجات سوپ که نیازی به حرارت ندارند، سبزیجات را چند دقیقه در آب داغ قرار دهید تا رنگ زیبای سبزی حفظ شود و از تیره شدن آن در فریزر جلوگیری شود. این کار باعث کاهش حجم سبزیجات شده و فضای کمتری را در فریزر اشغال می کند.
توجه: اگر بسته سبزی بزرگ است می توانید بسته را بشکنید و بقیه سبزی ها را در فریزر بگذارید اما مراقب باشید بسته بندی آلوده نشود.
نکته: برخی معتقدند با دوبار تفت دادن سبزی (یک بار قبل از بسته بندی و یک بار قبل از مصرف در خورش) خورش تیره تر و خوش رنگ تر و لعاب تر می شود.
مدت زمان نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر
2 تا 3 ماه بهترین زمان برای نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر است. اگر سبزی سرخ شده بیش از این مدت در فریزر بماند، اگرچه ارزش غذایی آن نسبت به قبل خیلی کاهش نمی یابد (به طور کلی نگهداری سبزیجات در فریزر باعث کاهش مواد مغذی می شود)، اما مواد معطر آن کاهش می یابد. بهترین دمای فریزر برای نگهداری سبزیجات سرخ شده ۱۸- تا ۲۱- درجه سانتیگراد است.
یخ زدایی سبزیجات سرخ شده (یخ زدایی)
بهتر است بسته سبزیجات را از شب قبل از یخچال خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ به آرامی آب شود. یکی دیگر از راه های یخ زدایی سبزیجات سرخ شده یخ زده این است که سبزی ها را در پلاستیک سالم قرار دهید و در آب سرد قرار دهید و هر نیم ساعت یکبار آب آن را عوض کنید تا گرم نشود و سبزیجات شما به درستی یخ زدایی شوند.
بیشتر بخوانید: طرز یخ زدن انواع خورش [فسنجان، قورمه سبزی، قیمه و غیره]
چه روش دیگری برای فریز کردن سبزیجات سرخ شده می شناسید؟ روش خود را در قسمت نظرات به ما بگویید.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره در میان بگذارید.
اگرچه بهترین روش مصرف سبزیجات استفاده از سبزیجات تازه است، اما افراد شاغل همیشه نمی توانند سبزی های تازه را مخصوصاً برای غذاهایی مانند قورمه سبزی و کوکو سبزی تهیه، چرخ کرده و سرخ کنند و به همین دلیل خانواده ها تمایل به استفاده از سبزیجات تازه دارند. . آن را به مقدار زیاد می خرند، سرخ می کنند و در فریزر نگه می دارند. از آنجایی که کیفیت منجمد کردن سبزیجات سرخ شده به شدت بر طعم و مزه غذاهای سبزی مانند قورمه سبزی تاثیر می گذارد، با بهترین روش نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر همراه شما هستیم.
نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر
- سبزی مورد نیاز خود را آماده کرده، آن را تمیز کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت در محلول آب نمک خیس بخورد و سپس سبزی را سه بار آبکشی کنید.
- سبزی را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید تا خشک شود.
- سبزی را با چاقوی تیز خرد کنید تا سبزی له نشود و بافت آن خراب نشود.
- سبزی را روی حرارت ملایم قرار دهید اما بهتر است روغن داخل تابه نریزید. گرما باعث آبیاری و بخار پز شدن سبزی می شود. صبر کنید تا آب سبزیجات کاملا تبخیر شود.
- اگر می خواهید روغن اضافه کنید، پس از تبخیر آب سبزیجات، کمی روغن نباتی (قرمز یک قاشق) اضافه کنید و سبزی را سرخ کنید.
- حرارت را خاموش کنید و بگذارید سبزی کاملا خنک شود.
- به میزان لازم برای هر وعده سبزیجات را در کیسه فریزر به شکل صاف و برش خورده یا یک ظرف پلاستیکی در قسمت مخصوص فریزر قرار دهید و در فریزر قرار دهید.
- مراقب باشید تا جایی که ممکن است هوا از بسته سبزیجات خارج شود.
- روی ظرف یا کیسه فریزر برچسب تاریخ بزنید و در فریزر نگهداری کنید.
توجه: برای سبزیجاتی مانند سبزیجات سوپ که نیازی به حرارت ندارند، سبزیجات را چند دقیقه در آب داغ قرار دهید تا رنگ زیبای سبزی حفظ شود و از تیره شدن آن در فریزر جلوگیری شود. این کار باعث کاهش حجم سبزیجات شده و فضای کمتری را در فریزر اشغال می کند.
توجه: اگر بسته سبزی بزرگ است می توانید بسته را بشکنید و بقیه سبزی ها را در فریزر بگذارید اما مراقب باشید بسته بندی آلوده نشود.
نکته: برخی معتقدند با دوبار تفت دادن سبزی (یک بار قبل از بسته بندی و یک بار قبل از مصرف در خورش) خورش تیره تر و خوش رنگ تر و لعاب تر می شود.
مدت زمان نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر
2 تا 3 ماه بهترین زمان برای نگهداری سبزیجات سرخ شده در فریزر است. اگر سبزی سرخ شده بیش از این مدت در فریزر بماند، اگرچه ارزش غذایی آن نسبت به قبل خیلی کاهش نمی یابد (به طور کلی نگهداری سبزیجات در فریزر باعث کاهش مواد مغذی می شود)، اما مواد معطر آن کاهش می یابد. بهترین دمای فریزر برای نگهداری سبزیجات سرخ شده ۱۸- تا ۲۱- درجه سانتیگراد است.
یخ زدایی سبزیجات سرخ شده (یخ زدایی)
بهتر است بسته سبزیجات را از شب قبل از یخچال خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ به آرامی آب شود. یکی دیگر از راه های یخ زدایی سبزیجات سرخ شده یخ زده این است که سبزی ها را در پلاستیک سالم قرار دهید و در آب سرد قرار دهید و هر نیم ساعت یکبار آب آن را عوض کنید تا گرم نشود و سبزیجات شما به درستی یخ زدایی شوند.
بیشتر بخوانید: طرز یخ زدن انواع خورش [فسنجان، قورمه سبزی، قیمه و غیره]
چه روش دیگری برای فریز کردن سبزیجات سرخ شده می شناسید؟ روش خود را در قسمت نظرات به ما بگویید.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره در میان بگذارید.