طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مجلسی
ستاره سرویس آشپزی ملایر یکی از شهرهای بزرگ استان همدان است. این شهر دارای فرهنگ غنی و غذاهای متفاوتی است که منحصر به این شهر است. یکی از غذاهای معروف این شهر آش بادمجان است که البته طرفداران خاص خود را دارد. این غذا بسیار مغذی و سرشار از پروتئین ها و ویتامین های مختلف است. بهترین زمان برای خوردن این غذا ناهار است اما این غذا به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
این غذا می تواند یک وعده غذایی کامل برای صبحانه در ماه رمضان باشد زیرا سرشار از انواع مواد مغذی برای بدن است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش بادمجان ملایر را به شما معرفی کنیم.
طرز تهیه سوپ بادمجان با گوشت
مواد لازم | |
کشک | 200 گرم |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
بلغور گندم | 250 گرم |
بره چرب | 300 گرم |
لوبیا لیما | 100 گرم |
لوبیا | 100 گرم |
لوبیا قرمز | 100 گرم |
نخود فرنگی | 80 گرم |
سردق | 1 قاشق سوپ خوری |
نعنا داغ | 1 قاشق سوپ خوری |
پیاز تند | 4 قاشق غذاخوری |
آب | 2 لیتر |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | در حد لازم |
دستور پخت:
- لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را از شب قبل در آب سرد خیس کنید تا ورم آنها برطرف شود. سعی کنید آب این حبوبات را چندین بار عوض کنید.
- دو عدد پیاز را در یک کاسه برش دهید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. گوشت را در کاسه قرار دهید و حدود یک لیتر آب روی این مواد بریزید.
- قابلمه را روی آتش بگذارید و اجازه دهید گوشت با مواد خوب بپزد.
- پس از پخته شدن گوشت، گوشت را با چنگال خرد کنید.
- آب لوبیا را در آن بریزید. لوبیاهای خیس شده را به آب گوشتی که هنوز روی اجاق است اضافه کنید. بگذارید لوبیاها در آب گوشت بپزند.
- بعد از پختن لوبیا، بلغور گندم را اضافه کنید و بگذارید تا خوب مخلوط شود.
- بادمجان را خوب بشویید و پوست بگیرید. آن را تکه تکه کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس بادمجان ها را در روغن خوب سرخ کنید. بادمجان سرخ شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بپزد.
- حالا گوشت رنده شده را با نصف پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ به سوپ اضافه کنید. شعله اجاق را کم کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد و لعاب بدهد.
- قبل از اینکه شعله اجاق را خاموش کنید، کشک را به غذا اضافه کنید و غذا را خوب مخلوط کنید.
- سوپ را در ظرفی بریزید و با پیاز تند، فلفل تند و نعنا تزیین کنید.
نمایش می دهدروش های رفع تلخی خورش بادمجان را می توانید در ستاره بخوانید.
طرز تهیه سوپ بادمجان با عدس
مواد لازم | |
گوشت گوسفند | 300 گرم |
بادمجان | 400 گرم |
بلغور گندم | 2 فنجان |
عدس | 1/2 فنجان |
پیاز تند | 6 قاشق غذاخوری |
نعنا داغ | 1 قاشق غذاخوری |
سیر داغ | 1 قاشق غذاخوری |
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | در حد لازم |
دستور پخت:
سوپ بادمجان و عدس را طبق دستور قبلی به جز موارد زیر تهیه کنید:
- چون زمان پخت عدس کمتر از زمان پخت نخود و لوبیا است، عدس را در ساعت آخر پخت گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند.
- در این آش از کشک استفاده نمی شود و فقط از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده می شود.
توجه داشته باشید که زمان پخت این غذا حدود دو ساعت است و بهترین زمان برای سرو ناهار یا صبحانه است. امیدواریم این غذا را در کنار خانواده بپزید و بخورید و اوقات خوشی را در کنار آنها سپری کنید. اگر به غذاهای محلی استان همدان علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سماق همدانی را یاد بگیرید.
ستاره سرویس آشپزی ملایر یکی از شهرهای بزرگ استان همدان است. این شهر دارای فرهنگ غنی و غذاهای متفاوتی است که منحصر به این شهر است. یکی از غذاهای معروف این شهر آش بادمجان است که البته طرفداران خاص خود را دارد. این غذا بسیار مغذی و سرشار از پروتئین ها و ویتامین های مختلف است. بهترین زمان برای خوردن این غذا ناهار است اما این غذا به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
این غذا می تواند یک وعده غذایی کامل برای صبحانه در ماه رمضان باشد زیرا سرشار از انواع مواد مغذی برای بدن است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش بادمجان ملایر را به شما معرفی کنیم.
طرز تهیه سوپ بادمجان با گوشت
مواد لازم | |
کشک | 200 گرم |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
بلغور گندم | 250 گرم |
بره چرب | 300 گرم |
لوبیا لیما | 100 گرم |
لوبیا | 100 گرم |
لوبیا قرمز | 100 گرم |
نخود فرنگی | 80 گرم |
سردق | 1 قاشق سوپ خوری |
نعنا داغ | 1 قاشق سوپ خوری |
پیاز تند | 4 قاشق غذاخوری |
آب | 2 لیتر |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | در حد لازم |
دستور پخت:
- لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را از شب قبل در آب سرد خیس کنید تا ورم آنها برطرف شود. سعی کنید آب این حبوبات را چندین بار عوض کنید.
- دو عدد پیاز را در یک کاسه برش دهید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. گوشت را در کاسه قرار دهید و حدود یک لیتر آب روی این مواد بریزید.
- قابلمه را روی آتش بگذارید و اجازه دهید گوشت با مواد خوب بپزد.
- پس از پخته شدن گوشت، گوشت را با چنگال خرد کنید.
- آب لوبیا را در آن بریزید. لوبیاهای خیس شده را به آب گوشتی که هنوز روی اجاق است اضافه کنید. بگذارید لوبیاها در آب گوشت بپزند.
- بعد از پختن لوبیا، بلغور گندم را اضافه کنید و بگذارید تا خوب مخلوط شود.
- بادمجان را خوب بشویید و پوست بگیرید. آن را تکه تکه کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس بادمجان ها را در روغن خوب سرخ کنید. بادمجان سرخ شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بپزد.
- حالا گوشت رنده شده را با نصف پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ به سوپ اضافه کنید. شعله اجاق را کم کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد و لعاب بدهد.
- قبل از اینکه شعله اجاق را خاموش کنید، کشک را به غذا اضافه کنید و غذا را خوب مخلوط کنید.
- سوپ را در ظرفی بریزید و با پیاز تند، فلفل تند و نعنا تزیین کنید.
نمایش می دهدروش های رفع تلخی خورش بادمجان را می توانید در ستاره بخوانید.
طرز تهیه سوپ بادمجان با عدس
مواد لازم | |
گوشت گوسفند | 300 گرم |
بادمجان | 400 گرم |
بلغور گندم | 2 فنجان |
عدس | 1/2 فنجان |
پیاز تند | 6 قاشق غذاخوری |
نعنا داغ | 1 قاشق غذاخوری |
سیر داغ | 1 قاشق غذاخوری |
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | در حد لازم |
دستور پخت:
سوپ بادمجان و عدس را طبق دستور قبلی به جز موارد زیر تهیه کنید:
- چون زمان پخت عدس کمتر از زمان پخت نخود و لوبیا است، عدس را در ساعت آخر پخت گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند.
- در این آش از کشک استفاده نمی شود و فقط از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده می شود.
توجه داشته باشید که زمان پخت این غذا حدود دو ساعت است و بهترین زمان برای سرو ناهار یا صبحانه است. امیدواریم این غذا را در کنار خانواده بپزید و بخورید و اوقات خوشی را در کنار آنها سپری کنید. اگر به غذاهای محلی استان همدان علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سماق همدانی را یاد بگیرید.