خوردن گردو در شب چه خواصی دارد؟ | بهترین زمان مصرف گردو چه زمانی است؟
گردو یک میوه خوشمزه است که حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است که در یک وعده، 28 گرم گردو بیش از 19 ویتامین و مواد معدنی و همچنین 2 گرم فیبر را تامین می کند. گردو به ویژه سرشار از منیزیم، فسفر، مس و منگنز است. علاوه بر این، گردو منبع خوبی از چربی های سالم از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و اسید لینولئیک است. آنها همچنین 4 گرم پروتئین در هر وعده فراهم می کنند که ممکن است به کاهش اشتها کمک کند.
فواید خوردن گردو در شب
داستان های مختلفی در مورد بهترین زمان برای خوردن گردو وجود دارد. حقیقت این است که خوردن گردو در هر زمانی از روز مفید است. اما ویژگی های متفاوتی در مورد خوردن گردو در شب ذکر شده است که در ادامه به برخی از فواید خوردن گردو در شب می پردازیم:
بهبود کیفیت خواب: گردو منبع طبیعی ملاتونین است، هورمونی که به تنظیم خواب کمک می کند. خوردن گردو در شب ممکن است به بهبود خواب و کاهش بی خوابی کمک کند. این هورمون تنظیم کننده خواب همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و در پیشگیری و به تاخیر انداختن بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی عروقی و بیماری های عصبی مانند پارکینسون و آلزایمر موثر است.
کاهش استرس و اضطراب: گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و تریپتوفان است که هر دو برای کاهش اضطراب و استرس مفید هستند. امگا 3 و تریپتوفان نقش حیاتی در ساختار و عملکرد غشای سلولی ایفا می کنند و به انتقال مواد مغذی و دفع مواد زائد کمک می کنند، به خصوص زمانی که مغز فعال است، بنابراین مصرف این مواد مغذی قبل از خواب می تواند اثر آرامش بخشی داشته باشد.
کمک به هضم غذا: گردو حاوی مقدار زیادی فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. بر اساس 20 سال مطالعه، مصرف گردو نقش مهمی در پیشگیری از بیماری کیسه صفرا دارد. خوردن گردو در شب می تواند هضم غذا را بهبود بخشد و از مشکلات گوارشی در شب جلوگیری کند.
تنظیم قند خون: گردو می تواند به تثبیت سطح قند خون کمک کند و در کنترل گرسنگی شبانه و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون مفید است.
فواید خوردن گردو در شب برای استخوان ها: اسید آلفا لینولنیک موجود در گردو به سلامت استخوان ها کمک می کند. با توجه به بررسی چی چی، چربی های امگا 3 به تقویت ساختار استخوان و جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان با جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می کنند.
نقش مغز گردو در اکسیداسیون: گردو منبع غنی از مواد معدنی مهم مانند منگنز و مس است که نقش حیاتی در فرآیندهای بیوشیمیایی بدن دارند. این مواد معدنی بخشی از ساختار آنزیم هایی را تشکیل می دهند که در فرآیند اکسیداسیون در بدن نقش دارند.
یکی از این آنزیم ها سوپراکسید دیسموتاز است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد در سیتوپلاسم سلولی و میتوکندری کمک می کند. این آنزیم برای فعالیت خود به مس و منگنز نیاز دارد که در گردو به وفور یافت می شود.
گردو همچنین حاوی یک ترکیب آنتی اکسیدانی به نام الاژیک اسید است که فعالیت های متابولیکی را که ممکن است منجر به سرطان شود متوقف می کند. این ماده علاوه بر جلوگیری از آسیب سلولی تحت تاثیر رادیکال های آزاد، به خنثی سازی مواد سرطان زا کمک کرده و از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
بنابراین، خوردن گردو در شب می تواند فوایدی برای سلامتی به ویژه برای بهبود خواب و کاهش استرس داشته باشد.
بیشتر بخوانید: قدرت گردو را دست کم نگیرید! 13 دلیل برای اینکه این مغز را در رژیم غذایی خود بگنجانید
بهترین راه استفاده از گردو برای فواید بیشتر
خام و تازه مصرف شود
بهترین راه برای بهره مندی از تمام خواص گردو، مصرف خام آن است. گردوی خام حاوی چربی های سالم، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به گردوی بو داده است. گرما می تواند برخی از مواد مغذی موجود در گردو را کاهش دهد.
گردو را خیس کنید
خیساندن گردو قبل از خوردن می تواند به بهبود هضم و افزایش جذب مواد مغذی کمک کند. گردو حاوی موادی مانند اسید فیتیک است که می تواند جذب مواد معدنی مانند آهن و روی را محدود کند. خیساندن گردو (به مدت 8-6 ساعت) این ترکیبات را کاهش می دهد و به جذب بهتر مواد مغذی کمک می کند.
همراه با مواد غذایی دیگر استفاده شود
می توانید گردو را با غذاهایی که به جذب بهتر مواد مغذی کمک می کنند بخورید:
با عسل: مخلوط گردو و عسل یکی از محبوب ترین روش های سنتی برای بهره مندی از خواص گردو است. این ترکیب نه تنها انرژی زا است بلکه آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی بیشتری نیز فراهم می کند.
با محصولات لبنی: افزودن گردو به ماست یا پنیر می تواند ترکیب خوبی برای سلامت قلب و کاهش التهاب باشد.
با میوه ها: ترکیب آجیل با میوه های تازه یا خشک شده مانند سیب، موز و کشمش می تواند یک میان وعده سالم و مغذی باشد.
بیشتر بخوانید: خواص گردو برای کبد. با خوردن گردو سلامت کبد را حفظ کنید
گردو را آسیاب کنید
برای کسانی که جویدن گردو برایشان مشکل است، آسیاب کردن آنها و افزودن آنها به اسموتی، سالاد یا ماست می تواند یک راه مفید برای مصرف آن باشد.
کره آجیل
می توانید از کره بادام زمینی استفاده کنید. مانند کره بادام زمینی، این کره را می توان در صبحانه یا میان وعده های سالم استفاده کرد و به عنوان منبع غنی از چربی ها و پروتئین های سالم استفاده کرد.
از مصرف زیاد خودداری کنید
اگرچه گردو بسیار مفید است، اما به دلیل داشتن چربی زیاد باید در مصرف آن متعادل باشد. معمولا مصرف روزانه 4 تا 7 عدد گردو توصیه می شود.
با رعایت این روش ها می توانید از خواص گردو به بهترین نحو بهره مند شوید و سلامت خود را ارتقا دهید.