مطالب

حکم ازدواج با خواهر زن | آیا می‌توان با دو خواهر ازدواج کرد؟

از جمله حرامات دین مبین اسلام در بحث احکام مربوط به نکاح و طلاق، منع ازدواج با خواهر زن است که البته در مقابل ازدواج با سایر اقارب مانند ازدواج با مادر یا پدر زن است. قانون مطلق و مجاز و در شرایط خاصی امکان پذیر نیست. شاید دانستن آن جالب باشد قبل از ظهور اسلام، ازدواج همزمان با دو خواهر رایج بود و با ظهور اسلام، آیه ای از قرآن در سوره نساء آیه 22 مبنی بر ممنوعیت ازدواج با دو خواهر، ازدواج هایی را که قبلاً انجام می شد نیز باطل کرد. ظهور آن حکم فوق صادر شد اما به جریمه ای اشاره نشد

بر شما حرام است مادرتان، دخترتان، خواهرتان، خاله‌تان، خاله‌تان، خواهرزادهٔ برادرتان، خواهرزادهٔ خواهرتان و مادرانتان که به شما شیر داده اند، خواهرانتان از طریق شیر دادن، مادران همسرانتان و دخترخوانده هایتان که در دامان شما هستند. همسران شما که با آنها همبستر شده اید، اما اگر با آنها همبستر نشده اید، گناهی بر شما و همسران پسرانتان نیست. فرزندانت را، و دو خواهر را محشور کنی، مگر آنچه پیش از این اتفاق افتاده است.

ازدواج با مادر و دختر و خواهر و خاله و خاله و دختر برادر و دختر خواهر و مادری که به شما شیر داده و خواهرانتان با شیر دادن و مادران زنانتان حرام است. ” همچنین ازدواج با زنان پسران خود که از قبیله شما هستند بر شما حرام است. ادغام آیات دو خواهر حرام است مگر آنچه قبلاً تصدیق شد (و قبل از نزول این حکم ضمیمه شد و خداوند جان او را گرفت زیرا) خداوند آمرزنده و مهربان است.

بیشتر بخوانید: برای ازدواج موقت با دختر باکره چه شرایطی لازم است اذن پدر؟

دستور ازدواج با خواهر یک زن

دستور ازدواج با خواهر یک زن

در اسلام ازدواج بین دو خواهر جایز نیست و در همه موارد حرام و باطل است و جایز نیست مگر در مواردی مانند فوت شوهر، طلاق دائم شوهر و انقضا یا انقضای مدت. دوران ازدواج موقت تا زمانی که زن متاهل است، ازدواج با خواهرش صحیح و جایز است و فقهای اسلام این را در اسلام می بینند.، ازدواج همزمان با خواهر زن، اعم از اینکه دو خواهر خواهر ناتنی باشند یا خواهران شیرده، اعم از اینکه عقد دائم باشد یا موقت (سری) و خواه این دو خواهر در یک شهر یا در دو شهر متفاوت زندگی کنند. ، در همه موارد، حرام و حرام است.

طبیعتاً اگر خواهر زن ازدواج کرده باشد یا در حال طلاق باشد یا شوهر سابقش فوت کند، مرد برای همیشه برای خواهر زن محرم می شود.

دلیل افتخار ازدواج با دو خواهر

اسلام همواره بر حفظ حریم و اخلاق زن تأکید داشته و حتی در ازدواج با دختر برادر زن و دختر خواهر زن، رضایت و اذن زن را شرط قرار داده است. از طرفی طبیعی است که دو خواهر علاقه شدیدی به هم دارند اما وقتی هوی می شوند نمی توانند عشق سابق خود را حفظ کنند و رقابت برای عشق شوهر بنیان خانواده را از بین می برد. همچنین ازدواج با شوهر خواهرش با فطرت زنی که شوهر خواهرش را شوهر خود می داند و با برادر شوهر خانواده خود احساس خویشاوندی می کند، سازگاری ندارد.

ازدواج با خواهر زن پس از فوت یا طلاق زن

اگر زنی به طور دائم یا موقت ازدواج کند، تا زمانی که زن با او ازدواج کرده است، جایز نیست، اما در صورت طلاق: اگر زن خود را به طور رجعی طلاق دهد، جایز نیست او در مدت انتظار با خواهرش ازدواج کند. آیدا مستحب است در صورت طلاق مرد از ازدواج با خواهر زن خودداری کند. ازدواج موقت با خواهر زن، در امان بودن جایز نیست.

متاهل با خواهران دوقلو

ازدواج با خواهران دوقلو، مانند ازدواج با خواهر زن، تا زمانی که زن با شوهرش ازدواج دائم یا موقت داشته باشد، حرام است.

با خواهر زن ازدواج کرد

سوالات متداول در مورد ازدواج با خواهر یک زن

حکم خواهر شوهر زن چیست؟

خواهر زن نامحرم است و ازدواج با دو خواهر و صیغه بودن آنها حرام است. عقد در صورتی صحیح است که خواهر اول خود را که همسر اوست طلاق دهد و سپس با خواهر دوم ازدواج کند.

دست زدن به خواهر زن چه حکمی دارد؟

خواهر شوهر محرمان غیر خانوادگی این همه مقررات مربوطه است و باید باشد رابطه با نامحرم مانند نگاه به نامحرم و رعایت وجوب حجاب و نهی از دست زدن و دست زدن.

در صورت رابطه نامشروع با خواهر زوجه آیا عقد زوجه باطل است؟

خیر، ازدواج مرد با زن اصلی اش باطل نمی شود، اما هر دو طرف حق دارند حدود قانونی برای این نقض عفت اعمال کنند. البته اگر رابطه با خواهر زوجه بدون دخول و با رضایت یکی از طرفین باشد، این عمل حرام زنا محسوب نمی شود و موجب حرام بودن زوجه بر زوج یا منع دائمی خواهر زن نمی شود. . مرد قاضی ممکن است برای مرد و خواهر زن حکم شلاق صادر کند اما میزان زنا برای آنها مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: ازدواج موقت حلال است یا حرام؟ (بررسی آراء شیعه و سنی)

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مقاله با ما و کاربران محترم وب سایت مجله گلچین در میان بگذارید.

Related Articles

Back to top button