مطالب

تحقیق در مورد سمنو برای کلاس دوم ابتدایی

سمنو (یا سمناک) نوعی غذای شیرین با بافت چسبناک است که از جوانه گندم و آرد تهیه می‌شود و قدمت آن به دوره ساسانیان می‌رسد. سمنو غذایی است که از آن به عنوان «برکت زمین» یاد می‌شود و در فصل بهار و عید نوروز به‌عنوان بخشی از سنت زیبای سفره هفت سین طبخ می‌شود. در این مطلب با تحقیق در مورد سمنو کلاس دوم ابتدایی همراه شما هستیم تا با زبانی ساده و مختصر از تاریخچه سمنو گرفته تا طرز تهیه و جایگاه آن در سفره هفت سین برایتان بگوییم.

سمنو

تحقیق در مورد سمنو

تاریخچه سمنو در ایران

تاریخ هفت سین در ایران، زمان میترائیسم در ایران است و سمنو نمایانگر جهان قدرت و گوهر زندگی در سفره هفت سین است. عقیده قدیمی مردم این است که دانه گندم سمنو جوانه می زند و به همین دلیل خوردن آن به روح و جسم انسان نیرو و برتری می بخشد. پخت سمنو اغلب در ایران، افغانستان و تاجیکستان بیشتر از سایر کشورهای همسایه انجام می شود.

تاریخچه پخت سمنو از خراسان امروزی در شمال شرق ایران سرچشمه می گیرد. شواهد نشان می دهد که سمنو همیشه یک غذای مذهبی بوده و برای مراسم خاصی طبخ می شده است. حدود 2000 سال از اولین ایجاد سمنو توسط ایرانیان می گذرد و این غذا هنوز هم در بسیاری از مراسم مذهبی و همچنین مراسم سنتی ایرانیان مانند نوروز پخته و به عنوان غذای اصلی سرو می شود.

سمنو در ایران

سمنو در سفره هفت سین

پختن سمنو برای چیدن سر سفره هفت سین قدمتی به قدمت تاریخ هفت سین دارد. گناه چهارم سفره هفت سین سمنو است که نماد است قدرت و مظهر صبر و مقاومت و عدالت است و به عنوان نماینده جهان قدرت بر سفره هفت سین می نشیند. سمنو نماد قدرت است زیرا باعث افزایش قدرت انسان می شود و از سوی دیگر چون تهیه سمنو کار سختی است و باید از کمک همسایه ها و دوستان استفاده کرد سمنو نماد توجه به دیگران، همبستگی و همکاری است. به مردم یادآوری می کند که باید در سختی ها و سختی ها قدرت و قدرت خود را حفظ کند و بتواند قدرت لازم را برای مقابله با مشکلات حفظ کند.

نماد سمنو در سفره هفت سین چیست؟
سمنو در سفره هفت سین

طرز تهیه سمنو به زبان ساده

  1. گندم را آماده کرده و می شوییم و یک شب در آب می گذاریم تا خیس بخورد.
  2. بعد از یک روز گندم ها را در سینی می گذارند و روی آن ها را با پارچه نخی خیس می پوشانند و دو سه روز می گذارند تا گندم ها جوانه بزنند.
  3. قبل از سبز شدن جوانه گندم، گندم را آسیاب می کنند.
  4. مخلوط گندم آسیاب شده را در یک صافی بریزید تا شیره و سبوس گندم جدا شود.
  5. آب گندم را با آرد کامل مخلوط می کنیم تا آرد کاملاً در شیره حل شود.
  6. مواد سمنو را با حرارت زیاد روی شعله گاز گذاشته و مدام هم می زنیم تا بجوشد.
  7. بعد از به جوش آمدن سمنو حرارت را کم کنید و هر یک ساعت آن را هم بزنید تا حدود 10 یا 15 ساعت بپزد.
  8. سر سمنو را با خلال بادام یا پسته تزئین می کنند و می نوشند.
طرز تهیه سمنو

بیشتر بخوانید: کاربرگ 10 عدد دیجیتال کاربرگ آموزش اعداد دیجیتال ریاضی II

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره در میان بگذارید.

تحقیق در مورد سمنو برای کلاس دوم ابتدایی

سمنو (یا سمناک) نوعی غذای شیرین با بافت چسبناک است که از جوانه گندم و آرد تهیه می‌شود و قدمت آن به دوره ساسانیان می‌رسد. سمنو غذایی است که از آن به عنوان «برکت زمین» یاد می‌شود و در فصل بهار و عید نوروز به‌عنوان بخشی از سنت زیبای سفره هفت سین طبخ می‌شود. در این مطلب با تحقیق در مورد سمنو کلاس دوم ابتدایی همراه شما هستیم تا با زبانی ساده و مختصر از تاریخچه سمنو گرفته تا طرز تهیه و جایگاه آن در سفره هفت سین برایتان بگوییم.

سمنو

تحقیق در مورد سمنو

تاریخچه سمنو در ایران

تاریخ هفت سین در ایران، زمان میترائیسم در ایران است و سمنو نمایانگر جهان قدرت و گوهر زندگی در سفره هفت سین است. عقیده قدیمی مردم این است که دانه گندم سمنو جوانه می زند و به همین دلیل خوردن آن به روح و جسم انسان نیرو و برتری می بخشد. پخت سمنو اغلب در ایران، افغانستان و تاجیکستان بیشتر از سایر کشورهای همسایه انجام می شود.

تاریخچه پخت سمنو از خراسان امروزی در شمال شرق ایران سرچشمه می گیرد. شواهد نشان می دهد که سمنو همیشه یک غذای مذهبی بوده و برای مراسم خاصی طبخ می شده است. حدود 2000 سال از اولین ایجاد سمنو توسط ایرانیان می گذرد و این غذا هنوز هم در بسیاری از مراسم مذهبی و همچنین مراسم سنتی ایرانیان مانند نوروز پخته و به عنوان غذای اصلی سرو می شود.

سمنو در ایران

سمنو در سفره هفت سین

پختن سمنو برای چیدن سر سفره هفت سین قدمتی به قدمت تاریخ هفت سین دارد. گناه چهارم سفره هفت سین سمنو است که نماد است قدرت و مظهر صبر و مقاومت و عدالت است و به عنوان نماینده جهان قدرت بر سفره هفت سین می نشیند. سمنو نماد قدرت است زیرا باعث افزایش قدرت انسان می شود و از سوی دیگر چون تهیه سمنو کار سختی است و باید از کمک همسایه ها و دوستان استفاده کرد سمنو نماد توجه به دیگران، همبستگی و همکاری است. به مردم یادآوری می کند که باید در سختی ها و سختی ها قدرت و قدرت خود را حفظ کند و بتواند قدرت لازم را برای مقابله با مشکلات حفظ کند.

نماد سمنو در سفره هفت سین چیست؟
سمنو در سفره هفت سین

طرز تهیه سمنو به زبان ساده

  1. گندم را آماده کرده و می شوییم و یک شب در آب می گذاریم تا خیس بخورد.
  2. بعد از یک روز گندم ها را در سینی می گذارند و روی آن ها را با پارچه نخی خیس می پوشانند و دو سه روز می گذارند تا گندم ها جوانه بزنند.
  3. قبل از سبز شدن جوانه گندم، گندم را آسیاب می کنند.
  4. مخلوط گندم آسیاب شده را در یک صافی بریزید تا شیره و سبوس گندم جدا شود.
  5. آب گندم را با آرد کامل مخلوط می کنیم تا آرد کاملاً در شیره حل شود.
  6. مواد سمنو را با حرارت زیاد روی شعله گاز گذاشته و مدام هم می زنیم تا بجوشد.
  7. بعد از به جوش آمدن سمنو حرارت را کم کنید و هر یک ساعت آن را هم بزنید تا حدود 10 یا 15 ساعت بپزد.
  8. سر سمنو را با خلال بادام یا پسته تزئین می کنند و می نوشند.
طرز تهیه سمنو

بیشتر بخوانید: کاربرگ 10 عدد دیجیتال کاربرگ آموزش اعداد دیجیتال ریاضی II

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره در میان بگذارید.

تحقیق در مورد سمنو برای کلاس دوم ابتدایی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا