سبک زندگی

دانشجویان تعلیقی به دانشگاه برگشتند؟ | حدود ۱۵۰ پرونده با ایرادات شکلی و ماهوی

رئیس سازمان امور دانشجویان درباره آخرین وضعیت بازگشت به تحصیل دانشجویان محروم از تحصیل توضیح داد.

به گزارش همشهری آنلاین، سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان در حاشیه اختتامیه جشنواره ملی سلامت دانشجویان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در رابطه با دانشجویان اخراجی در مجموع ۳۵۰ پرونده به سازمان امور دانشجویان رسیده بود.

وی ادامه داد: در فراخوانی هم که اعلام کردیم حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ پرونده به دست ما رسیده است (البته ارسال پرونده‌ها هنوزم ادامه دارد). بررسی کردیم، پرونده‌ها دارای ایرادات شکلی و ماهوی بوده، بنابراین یک گروه از حقوقدان‌ها توسط وزیر علوم تشکیل شد که این پرونده‌ها را بررسی کردند و ایرادات آن را احصا و به وزیر علوم گزارشی دادند.

حبیبا گفت: وزیر علوم نیز بر اساس اختیارات ماده ۱۰۳ شیوه نامه رسیدگی به تخلفات دانشجویان، این موضوع را به سازمان امور دانشجویان ارجاع دادند که رسیدگی شود برای همین یک بخشنامه به همه دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم.

وی افزود: در آن بخشنامه با اشاره به عفو رهبری و فضایی که بعد از اتفاقات ریاست‌جمهوری رخ داد و موضوعی که دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور مطرح کرده و یک مطالبه را بین دانشجویان ایجاد کردند، وزیر علوم بر این نکته تاکید کردند و لذا در این بخشنامه به روسای دانشگاه‌ها تاکید کردیم تا رسیدگی و ارائه رای نهایی در ارتباط با این پرونده‌ها، دانشجویان در کلاس‌ها حاضر شوند تا آرای نهایی صادر شود.

حبیبا در پاسخ به این سوال که احکام دانشجویان چه مشکلات حقوقی‌ای داشت، گفت: مشکل حقوقی اعم از مشکلات شکلی و ماهوی است، لذا وقتی یک پرونده به لحاظ شکلی درست پیش نرفته باشد، می‌تواند دیوان عدالت اداری آن را لغو کند، همچنان که از چند رأی صادره ما که در دیوان عدالت اداری شکایت شد.

وی ادامه داد: ۲ نفر مراجعه کرده و آرای ما را نقض کردند. چون وزیر علوم نیز حقوقدان هستند و بنده نیز حقوقدان هستم، در حال رسیدگی و بررسی هستیم تا بتوانیم به دانشجویان کمک کنیم فضای شادابی را در مهرماه که آغاز سال تحصیلی است، داشته باشند.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پاسخ به این سوال که یعنی حکم‌هایی که برای دانشجویان صادر شده بود مشکلات حقوقی داشت، توضیح داد: خیر؛ مشکلات شکلی و رسیدگی‌های شکلی، اگر یک جای آن رعایت نشود، یک ایراد حقوقی است.

وی در پاسخ به این سوال که چند درصد از پرونده‌ها به این صورت بوده که اشاره کردید، گفت: اکثر پرونده‌ها ایرادات شکلی را حداقل داشته است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا