برای رسیدن خرمالو نارس چه باید کرد؟ | همه روشهای نگهداری خرمالوی نارس
خرمالو میوه ای شیرین و خوشمزه است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. این میوه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. خرما حاوی ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها کمک می کند.
این میوه با داشتن فیبر، پتاسیم و ترکیبات آنتی اکسیدانی به بهبود سلامت قلب کمک می کند. فیبر موجود در خرمالو به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند و پتاسیم فشار خون را تنظیم می کند. به طور کلی، خرمالو میوه ای مغذی و سالم است و مصرف منظم آن می تواند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کند. در زیر به روش های صحیح نگهداری خرمالو در خانه می پردازیم.
نگهداری صحیح از خرمالو
نگهداری صحیح خرمالو برای حفظ طعم، بافت و خواص غذایی آن بسیار مهم است. بهترین روش های نگهداری خرما به شرح زیر است:
1. نگهداری در دمای اتاق (برای خرمای نارس)
اگر خرمالوها هنوز کاملا نرسیده اند و باید برسند، می توانید آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید. این کار به رسیدن خرما و شیرین شدن آرام آن کمک می کند. اگر برای گرفتن خرما عجله دارید، از راه حل های زیر استفاده کنید:
1. برای تسریع در رسیدن خرمالوها می توانید آنها را در پاکت های کاغذی قهوه ای رنگ قرار دهید.
2. قرار دادن خرمالو در کاسه ای با میوه های دیگر مانند موز یا سیب که گاز اتیلن تولید می کنند، فرآیند رسیدن را تسریع می کند.
3. می توانید خرما را در کیسه برنج بریزید. قرار دادن خرمالو در کیسه ای برنج می تواند به پخت هرچه سریعتر آن کمک کند.
اگر قصد دارید خرمالو را در دمای اتاق نگهداری کنید، حتما آن را در یک سبد قرار دهید و از نور خورشید دور نگه دارید.
2. نگهداری در یخچال (برای خرمالو رسیده)
1. بهتر است خرمالوهای رسیده را در یخچال نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کنند. خرمای رسیده را می توان حدود یک هفته در یخچال نگهداری کرد. برای جلوگیری از فساد، بهتر است میوه را در یک ظرف در بسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید.
2. خرمالوهای خراب و نصف شده را سریع بخورید. اگر پوست خرمالو آسیب دیده است، بهتر است خرما را در همان روزی که آن را تهیه کردید بخورید. علاوه بر این، اگر پوست خرمالو را جدا یا له کردید، باید ظرف یک ساعت آن را مصرف کنید. در غیر این صورت طعم خرما عوض می شود و باید آنها را دور بریزید.
3. خرماها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. یکی دیگر از راه های سالم ماندن خرمالو به مدت طولانی این است که میوه ها را در کیسه پلاستیکی یا کنار بسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید. قرار دادن خرما بدون پلاستیک یا ظرف در یخچال باعث خراب شدن آنها می شود.
4. خرمالو را در انبار قرار دهید. اگر مقدار خرمالویی که تهیه کرده اید زیاد است می توانید در انبار یا اتاقی با دمای خنک و رطوبت بالا نگهداری کنید. برای این کار باید میوه ها را در جعبه های چوبی بچینید. برای قسمت پایین جعبه ها بهتر است از کاغذ یا پارچه نازک استفاده کنید. ساقه میوه باید رو به کف ظرف باشد. حال برای افزایش ماندگاری میوه می توانید از مقداری خاک اره روی جعبه ها استفاده کنید. این باعث افزایش ماندگاری خرما می شود.
5. خاکی را فقط در زمان استفاده بشویید. اگر عادت دارید همه میوه ها را بشویید و سپس آنها را در یخچال بگذارید، بهتر است با خرمالو کار متفاوتی انجام دهید. برای افزایش ماندگاری خرما و نگهداری خرما برای مدت طولانی تری باید آن را شسته نشده و کاملا خشک در یخچال بگذارید. خیس کردن پوست خرمالو باعث خراب شدن زودرس آن می شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد خرمالو مانند خواص خرمالو و پرورش خرمالو در گلدان های ایستاده با ما همراه باشید.